Varning för linsvätska...

Linsvätskan som heter Eye Q solution  ( samma som Complete moisture plus ) återkallas av optikerkedjan Synsam.  Den kan ge allvarliga infektioner.  Det står i dagens  Expressen.... Vill bara påpeka det för de linsbärare som inte har läst artikeln, som använder den linsvätskan och därför  snarast bör byta.

Dagen har varit sig lik.

Efter jobbet tog jag mig en promenad i blåbärsriset, tillsammans med en arbetskamrat och dennes hund. Jag bar regnbyxorna i handen. Regnjackan hade jag på mig.
Resultatet blev att jag var blöt upp till knäna...
Som sagt.... regnbyxorna bar jag i handen.

Skönt att det är fredag i morgon. Helgens lite längre sovmornar tycker jag om.


Hurvut!

Usch, jag blev frusen...

Jag har cyklat runt sjön, med många andra på min stora arbetsplats. Det har regnat hela dagen, duggregn föll fortfarande på vår cykletur. Vi stannade med jämna mellanrum för att svara på tipsfrågor. 13 st. frågor ...Trisslotter lottades ut. Jag vann ingenting.

Trött är jag också.

Och nyklippt. Om tre veckor ungefär, ser det bra ut. Som vanligt.

Kärlek på nätet.

Tänka sig....
Det finns folk som hittar kärleken på nätet. Det finns ju en hel del olika kontaktförmedlingar. Mer eller mindre bra, kanske.

Sanningen att säga så var jag själv med i en ungefär ett år. Det var roligt, riktigt roligt i början... Fast  jag kände att det nog inte är någon ny man som jag söker, utan hellre då nya vänner.  Vänner som man kan prata med, utan någon slags baktanke om att det ska bli något allvarligt och kärleksfullt.
Jag fick också en del nya kontakter. Både män och kvinnor. En del "pratade" man med ett tag, en del bara några gånger. En del hittade faktiskt en ny partner ( fast kanske inte genom kontaktsiten) och försvann så småningom.
Fast visst sökte de flesta en ny livskamrat...

Men ändå, att hitta varandra på nätet.... det känns lite konstgjort för mig. Nog vill jag hellre ha en livs levande människa framför mig om jag ska bli intresserad. Jag måste nog ta in mycket mera än skrivna meddelanden i min hjärna  om det ska säga "klick".

Den allra trevligaste mannen jag lärde känna ( Stig ), fortsatte jag att sms:a med efter att vi båda hade avslutat vårt medlemsskap på kontaktförmedlingen. Han bytte till en annan kontaktförmedling....inte jag,jag hade fått nog av det.
Stig har nu hittat en ny kärlek på den nya kontaktförmedlingen. Han berättade att när de träffades på riktigt, så försvann tid och rum. Plötsligt så var bara de kvar på fiket, alla andra hade gått... På den vägen är det.
Jag tycker att det är jätteroligt och hoppas verkligen att det håller.

Jag ska åka förbi honom i sommar och se vad det är för figur. Någon gång ska man väl träffas. Hoppas att hans  nya kärlek inte har något emot det.... I så fall får jag väl tala om att jag inte är någon konkurrent.
Visa fler inlägg