Massagevärk

Jag var på massage idag.

Ryggen fick sig en omgång. Där låg jag och blev knådad. Men... vilka hårda nypor hon hade. Massörskan alltså.
Hon började ganska fast och beslutsamt, sedan blev det värre och värre. Inte vet jag om det var för att hon lyckades lösa upp mina muskler så att det kändes värre, eller om det helt enkelt var så att hon tog i mera.
Rejält var det i alla fall.

Hon hittade också ett par punkter på var sin sida om ryggraden som var ömma som ögat. De passade hon på att trycka lite extra på!
Ajj...  Och där stannade hon och tryckte tills det faktiskt tog slut på smärtan.... Just vid det tillfället blev det bättre.

Nu, i denna stund, känns det ungefär som om jag har träningsvärk mellan skulderbladen. Värst där hon tryckte mest. Om jag själv känner bak på ryggen så är jag ÖM. Och det gör ONT:

Är det så bra med massage egentligen? Jag bara undrar.

Och så har jag tappat bort en massa bloggadresser. Bara för att jag installerade en nyare version... för att få någon ordning på bloggletandet. Men inte hjälpte det inte.... Jag kan fortfarande inte bläddra bland bloggsidorna.

Sjukt ekg?...

Det är ingen ordning på min besöksstatistikkurva här på bloggen.
Den går upp och ner. Värre än ett hjärtsjukt EKG... Men jag är glad att jag har några läsare.

Tyvärr kan jag inte besöka alla de bloggare som jag själv skulle vilja. Jag kommer fortfarande inte in på annat än första sidan, när jag letar bloggare i en viss åldersgrupp. Det tycker jag är tråkigt. Vissa bloggare är ju väldigt underhållande. Medans andra är bara sååå jobbiga. Jag tröttnar innan jag har hunnit läsa hälften.

Middagsmaten ikväll bestod av surströmming. Det blir gärna så när något av "barnen" är hemma. För då kommer matönskningarna också. Inte mig emot.
Nästa gång kan det bli kroppkakor eller något annat gott som sällan serverads på retsurangerna. Rotmos och fläsklägg kanske....

Och inte har vinterdäcken kommit på än. Inte heller har jag tvättat bilen.

Vargens vara eller inte vara?

Jag läste en insändare igår. Den stod i DN..

Rubriken var som följer:

- Bättre jaga björnen och låta vargen vara.- Och innehållet gick ut på följande. Ungefär... Citerar några meningar... Claes Möre var insändarskribent...

- Om vi kunde enas om att människoliv är värdefullare än ett hundliv skulle vi kanske kunna få lite mer ordning i den så kallade rovdjursfrågan.

Det är björnen som är faligast för människan. Medan vargen är farligast för tamdjuren.

Sveriges riksdag har fattat beslut om att Sverige skall hysa livskraftiga stammar av björn, järv, lo och varg. Resultatet har blivit långt över förväntan när det gäller björn och kanske även lo.Men inte för vargen. Beväpnade utomparlamentariska grupperhar sett till att vargstammen aldrig fått nå upp till en livskraftig nivå. -
- Slut citat -

Det verkar ju faktiskt vara så i dagsläget, att det är vargen som få jägarna att se rött. När den får skulden för angrepp på hundar eller tamboskap, då tar många jägare till olagliga metoder för att få bort vargen.
Jag undrar bara... gör de sammalunda när björnen dödar eller slår människor?

Visa fler inlägg