Gott Nytt År!

Efter ännu en härlig skridskoåkningstur så kommer kvällen att tillbringas tillsammans med några av "barnen". Dvs. de av dem som inte föredrar att fira in det nya året itillsammans med gamla goda vänner.
Nu har ju många av deras klasskamrater stadigt sällskap... några har redan fått barn... och några väntar barn. Så finns det en och annan singel också, men de är nog i minoritet.
Många av dem finns inte heller kvar på orten...

Det blir säkert en trevlig kväll för oss alla.

Annars är nyårsaftnar, för mig, inte alls någon kväll som jag ser fram emot. Firandet kan jag vara utan, och har jag oftast varit utan också. Att summera det gångna året känns lite vemodigt, och att blicka framåt känns lite... ja, jag vet inte. Jag tar ju ofta dagen som den kommer... och att bli äldre.... njaeee.... Fast jag VILL ju bli äldre,,, alternativet är inget jag önskar....

Inför det gångna året önskar jag naturligtvis all lycka till mina barn, vänner och bekanta. Glädje, god hälsa, kärlek, arbete, goda resultat i studierna och lugn och ro.
Till mig själv önskar jag detsamma.
Bild från dagens tur.

Till sist vill jag önska mina bloggläsare Ett Riktigt GOTT NYTT ÅR!

Långfärdsskridskor?

Kall morgon.

Träden är vita . Täckta av frost.
Himlen, som alldeles nyss var mörkt blå, har nu ändrat färg till ljust,ljust blå. I skogsranden, strax över trädtopparna är färgen lätt rödlila.
Snart kommer solen.

Kylan håller trakten i hårt grepp.

Hela långa helgen har den legat på ca. -10 grader. Nu är den nästan -15....

Igår talade två döttrar och jag om långfärdsskridskoåkning.  Nu måste väl även jag våga mig ut på isen. Att åka på traktorplogade banor ska väl hålla även mig?...
Fast jag tror att vi bara blir två som kommer ut. Det kanske inte är så nyttigt att andas in en massa kyla för en som alldeles nyss var riktigt, riktigt förkyld.
-----------
----------------
Skridskoåkningen avklarad. Vi åkte alla tre. Det var en härlig tur. Kallt och soligt.Lång plogad isbana. Tyvärr inte så bra is överallt, men härligt ändå.

Visa fler inlägg