Ljust nu!

I går var jag sur och nedstämd. Grinig också.

Idag, på morgonen, kändes det likadant. Men så vräkte jag ur mig lite negativiteter på jobbet, och efter lunch och mat så var det mycket, mycket bättre.
Nu börjar det bli sig likt igen.
 Ljust!

Fotsättning följer...

... på gårdagens inlägg.

För att klargöra en del "missuppfattningar" och förutfattade meningar.

Under kvällens lopp inmundigade jag en liten välkomstdrink. Den kändes inte alltför stark och kändes inte av heller, för den delen.
Övrig dryck som intogs var ett glas vitt vin till maten, 2 koppar kaffe med mjölk och en hel del vanligt kommunalvatten ur kran.
Maten hade en karibisk touch... en del grönsaksblandningar, tomatröror, välkryddad kyckling, laxspett. stekt kulpotatis.

Jag som gillar att väder är väder, (om ni förstår?), kände det friska kalla snöovädret som en befrielse att vandra ut i. Natten var mörk, luften klar, det var relativt tyst och stilla.
Jag kom ut från en högljudd musiklokal, där dansens värme svettade både panna och övrig kropp.

Just det... jag "dansade"!
Mest hopp på stället, med lite steg hit och dit, vridningar på kroppen och armar här och var.... Tämligen okontrollerat, eller inte alls som det ska vara, tror jag. Hur det nu ska vara, och vem som har bestämt det?
Dessutom blev jag tvungen att dansa vanligt med en manlig arbetskompis. Det gick inte så bra först. Men sedan, när vi bytte... då gick det galant. Jag fick nämligen föra!

Så kan det gå!
Visa fler inlägg