suck

Trodde att jag hade bilbesiktningstid på fredag.

Ända tills jag kollade. Det visade sig att min tid hade gått ut för länge sedan eftersom jag inte hade betalt in avgiften för länge sedan.

Men alltså... vad är det för sätt. Om jag får en tid så ska väl den stå kvar. Om jag inte avbeställer den alltså. Det trodde jag i min enfald.
Dessutom så ska jag betala in avgiften långt i förväg. Också det är konstigt.
Jag trodde att jag skulle betala för varan när jag får den... eller också något senare, när jag har fått den.  Nää inte då.
Tänk om jag skulle beställa tid hos doktorn och sedan skulle de ha patientavgiften en månad i förväg. Eller gå på  affären och handla mat, kläder eller vad som helst men inte få varorna om jag inte hade betalat i förvähg.

Det här tycker jag inte om. Men det som retar mig mest är att min besiktningstid är borta. UTAN att jag har avbokat eller ändrat den!

Grrr....

Över 1800

Nu är jag över 1800 poäng igen i betapet.

Förra gången det hände, föll jag fritt fall flera hundra poäng efteråt.

Vis av skadan... tar jag nu paus. Åtminstonde en dag eller två.

_______________________

Det har, för övrigt, inte hänt så mycket denna 1:a Advent.
Jag tog en längre promenad i skogen. Kameran var med. Alla bilder är raderade. Inte ens den grå, småregniga dagen gick att fånga på ett bra sätt.
Jag hittade emellertid ett nytt fikaställe. Kanonfint, med kanongott fikabröd. Dit ska jag bjuda med två av mina döttrar nästa helg.

De kommer förresten hem någon gång i natt. Med de två hundarna. Fast jag har nog lagt mig då.

Hallonröd?

Idag har jag shoppat.

En ny vinterjacka, för det behövdes verkligen...  inte för att jag hade tänkt köpa den just idag, men så gick jag in på Åhléns och där hängde den.
Annorlunda snitt och i två färger. Hallonröd och marinblå. (Jag tänkte visa en bild på den här, men den finns inte på Åhlens hemsida)...
I alla fall... så tuffade jag till mig och valde en hallonröd. Vi svenskar och svenskor är ju så fega. "Alla" går i de dystra färgernas tecken. Grått, svart, mörkt, murrigt...

Betalade och gick ut.

När jag hade hunnit ca 200 meter svek mig modet. Jag vände, gick tillbaks till affären och bytte till en marinblå.

Det känns väldigt bra att ha en maörkt marinblå, måste jag säga. Jag är nöjd.
--------------

JAg var in på Indiska också. Där spelade de Norah Jones nya skiva. Den kanske jag kan få i julklapp. Eller Sofia Jannok.
Visa fler inlägg