Färre kanaler

Nu så, har mina TV-kanaler minskat i antal.

Jag tycker inte det är så viktigt med tv... framför allt inte med de kanaler som har massor med reklaminslag som stör och förlänger programtiden.
Så när förfrågan om förändring i tv-utbudet kom, så var väl jag en av de få som inte ville betala mer för att behålla de gamla kanalerna. Utan som gladeligen tog bort en del och  därmed också sparade en liten summa pengar.

3:an och 5:an har bl.a. försvunnit.
Om jag fick bestämma så skulle jag skippa deltävlingarna i den s.k. schlagerfestivalen också. Snacka om värdelöst program. I mina ögon sett alltså.

Färdig

Nu har jag läst andra delen av Milleumböckerna.  -Flickan som lekate med elden- .
Trean återstår.

Egentligen har jag inte tid att jobba på måndag.

Det luktar.

Det luktar avlopp i badrummet. Fortfarande.

Det har det gjort i några veckor.... det är inte kattlådan som luktar. Den står där inte längre. Inte heller är det stopp i avloppet. Jag har rensat både badkarsavloppet och tvättställsavloppet. Det är tätt efter rensningarna... jag har kollat. Det rinner inte över från badkaret, och det droppar inte under tvättstället.

Det lukatar kloak. Avlopp. Inte gott.

På eftermiddagen ringde jag bovärden. Han svarade inte. Nu är det försent skulle jag tro. Nya försök i morgon.

Annars så har jag besökt bokreorna idag. Jag har köpt några böcker. Det fanns inte så mycket som lockade mig. Det kanske beror på att jag just nu har annan läsning... nämligen
- Flickan som lekte med elden- .

Böckerna är bra... en viss koppling till verkligheten är påtaglig...

Polischefen Göran Lindberg som är misstänkt för flera sexbrott. Jag undar just många fler "höjdare" som håller på med olika avskyvärda handlingar... som vi inte vet om.
Visa fler inlägg