Ett annat barn

I natt hade jag ett annat barn. Inte en flicka den här gången, utan en pojke. Han var nog 9-10 månader. Kläder hade han också, men bara det han hade på sig.
Jag var så förundrad över mig själv, att jag inte hade mer kläder att byta med. Men så kom jag på att jag hade lite undanstoppat sedan tidigare... tänk, att jag alldeles hade glömt det...
Det var bara det att när jag fick fram tröjorna så var de alldeles för små redan.

För övrigt var det väldigt rörigt. Vi skulle bort en viss tid, och var inte alls färdiga. Jag letade ju barnkläder.... min mamma skulle flyga till Göteborg, tror jag att det var. Hon var också försenad... var fortfarande hemma fast flyget skulle gå om 10 min. Pappa skulle skjutsa henne till flygplatsen....

Mer eller mindre kaos...

En timme till

I natt fick vi tilbaks den timme de tog av oss i våras.
Det tycker jag känns bra. Ge oss fler timmar att njuta av.

Då kan man sova längre, hinna ut på långpromenad i höstvädret och samtidigt lyssna på gudstjänsten från Umeå. Nynna med i "Blott en dag".
Inte sjunga högt fast jag kan texten utantill.... det kan ju finnas andra människor i skogen... vad ska de tro...  :)

Man kan fortsätta att lyssna på Ulf Elfvings "Upp till tretton" samtidigt som man håller utkik efter några lingon att stoppa i munnen. När man spejar efter lingon kan man samtidigt plocka några gula kantareller, och ser man på... där växer också trattkantareller.
Man kan bli arg på sig själv för att man inte den här gången heller har tagit med sig en påse att plocka ev. skatter i. Så det fick bli i jackfickan istället.
Storasyster har ju sagt att det alltid ska finnas en påse i fickan när man går ut. Hon är klok hon.

Eftersom kameran är med så söker man hela tiden efter lämpliga fotoobjekt. Man vet aldrig... även en gråtung, regnlik dag KAN det finnas något att föreviga.

Idag blev den stora behållnigen den här lupinen.
Den trotsar alla regler, blommar stolt i dikeskanten och låtsas inte om att det bara är två dagar kvar till november månad.


Visa fler inlägg