CD-inköp

Köpte 2 nya CD:n igår.
Den ena var Laleh och den andra var Leonard Cohen.

Båda dessa två sjunger på ett sätt som fängslar mig. Laleh, skulle jag verkligen vilja se och höra i verkligheten...  En del av hennes musik är inte lätt att ta till sig, en del är helt fantastisk. Hon trollbinder mig på något sätt.

Leonard Cohen sjunger segt, sakta, vilsamt. Den här senaste skivan har jag bara hört på håll, eftersom jag håller på med städning samtidigt. Skivan passar inte så bra till det. Farten fattas. Kanske inte så konstigt... han är ju en gammal man.

Men jag ska. Ska sätta mig och lyssna ordentligt. Helst flera gånger, det är då godbitarna faller på plats. Jag tror Laleh vinner.

Igår / idag

Igår var det så roligt att åka skidor, så det kändes som om jag "dansade" fram i skidspåret.
Idag kände jag mig som en trött gammal moppe, som knappt puttrade uppför backarna. Både armar och ben ville helst vila...Men vackert var det.

Skidtur

Har åkt en härlig skidtur idag. Det blev ganska långt... men träden var så snötyngda, snön så vit, vinden så stilla och solstrålarna målade så vackra mönster, skidspåren så bra och nedförsbackarna så vilsamma,
så det kändes bara njutbart att få ta del av allt detta.
Duschen efteråt var skön.
Jag hittade inte mina ombytessockor efteråt. Jag misstänker starkt att duschgrannen bredvid råkade stoppa dem i sin klädkasse. Det var ganska trångt i omklädnningsrummet....

Nu har jag fikat och sitter och stoppar i mig godis.  Kroppens sockerbalans måste ju rätas till, eller...?

Är det någon annan som inte kommer in på betapet?

Bilden är från förra året.
Visa fler inlägg