Valborg idag

Det tror jag inte så många säger. Det är nog sista April som gäller.
Hör på radion att många sjukhus rustar extra för att ta hand om berusade ungdomar. Säkert kommer min arbetsplats också att påverkas av kvällens/nattens firande. Själv tror jag att jag kommer rätt så lindrigt undan. före 20:00 på kvällen är det nog ändå relativt lugnt.
Katten ligger och sover. Han får inte gå ut förrän i morgon. Vet inte hur han kommer att reagera om han är ute när smällarna börjar.         
 
Igår tänkte jag fotografera det skira ljusgröna lövspirandet.  Solen gick ofta i moln, det var kallt i luften och jag gav upp ganska snart.
Får försöka i morgon igen. Ledig dag!
 

EU-val!

 
Idag kom första informationen i brevlådan om Eu-valet. Äntligen, vill jag påstå. Så otroligt tyst det har varit och ändå ska valet ske i slutet av maj månad. Vilket datum vet jag faktiskt inte så här på rak hand.
Kristdemokraterna var först ut! Lars Adaktusson, f.d. journalist, står överst på listan... och han är väl en klok människa med mycket erfarenhet av olika länders problematik. Om han är rätt man låter jag vara osagt. Och om kristdemokraterna är rätt parti låter jag också vara osagt.
Däremot vill jag säga att det är ytterst nödvändigt att rösta, Åven nu, liksom det var i kyrkovalet i höstas. De mörka krafterna mobiliserar all sin kraft för att ta över, och så starka som de nu är i övriga Europa behövs allas våra röster för att mota dem. Inte ska de få hjälp av sverigedemokraterna i Sverige?
Vi måste gå emot!
Eller hur?
 
( Och det här var tredje inlägget för dagen. Kan jag livnära mig på bloggskrivande snart?)
Visa fler inlägg