Svettigt idag igen

 
Jag nöjer mig med att ta kortare promenader med hunden.
 
Däremellan försöker jag städa lite i bokhyllan.Det är liksom maxansträngning idag. Nä, förresten jag ska nog torka golvet i ett par av rummen innan kvällen övergår i natt. Just ja... måste ju packa också. Nu blev det ännu svettigare.
 

Dagsrapport

Ännu en stekande solig dag.
Jag åkte till skogstjärnen ändå, mest för att hunden skulle få bada. Och det gjorde hon. Minst lika många gånger som jag. Jag började emellertid med att sitta i skuggan den första timmen. ( Jag var ju förstås tidigt på plats. Just för att få platsen).
Det var skönt i skuggan. Men sedan kom solen vandrande förbi tallkronorna och så fick den lysa på mig lite. Lite vind var det också...
Plötsligt dök dottern upp, till hundens stora förtjusning. Så glad blev hon så dottern tappade balansen och hamnade i vattnet. Äsch, vad gjorde det. Vattnet är ju också varmt och kläder torkar.
Nu har de två varit ute på tränningsrunda. Det var bra. De senaste två dagarna ar varit väldigt tråkiga ur hundperspektiv. Min onda fot har inte tillåtit några långa promenader. Foten är bättre nu, inte så ont längre, men känns stel och klumpig.
Gotland slipper inte mig....
 
 
Visa fler inlägg