Slut för idag

Jag har lagt in nya bilder och försökt ändra färgerna på min blogg lite grann.
Det är svårare än vad man kan tro. Att se färgen på en liten ruta blir inte alls detsamma som att se den på hela skärmen. Jag ger upp för ikväll. Detta får duga tills vidare.

Ny dag i morgon

Nu kämpar vi vidare. Mot främlingsfientlighet, hat, orättvisa beskyllningar, osanna påståenden och förvrängda "sanningar".
I morgon!
Och alla dagar framöver.

Jag är rädd, faktiskt

Valet till Eu igår blev värre än vad jag hade trott.
Att svenska folket skulle sjunka så lågt så att många skulle rösta på SD, det var ju lite väntat. Det hade tendenserna talat om en längre tid. (Jag hoppades ändå att många skulle tänka igenom saken och ta sitt förnuft till fånga).Därmed får de tydligen 2 mandat i EU och kan samarbeta med övriga europeiska främlingsfientliga grupper.
I Frankrike fick Nationella Fronten 25 procent av rösterna! Fatta. Det är hur mycket som helst. Också i många andra länder ökade de främlingsfientliga krafterna. Dock inte riktigt lika mycket.
Jag tycker att den här utvecklingen är skrämmande. Nu känns EU inte fredsbevarande längre. Jag vill faktiskt inte vara med längre. Jag vill inte tillhöra en grupp med dessa åsikter.
Dessutom har vi Putin.
Vad som helst kan hända.
Visa fler inlägg