och inte en snöflinga i sikte.

Så där ja.
Anisbullarna är klara. Nu ska de in i frysen så att vi kan ha dem till fikat under juldagarna. Det är egentligen en jultradition som verkligen inte får glömmas bort eller hoppas över. Fast det har jag gjort i alla år hittills. Hoppat över alltså.
Jag har varit så rädd för frityrkokningen, nämligen. Men nu, när jag har skaffat en spec. termometer för detta, så vågar jag. Och så har jag kastrullocket till hands, ifall fettet skulle ta eld.
Senare, någon dag ska jag också baka julstjärnorna. Också ett måste, känns det som.
Annars tror jag inte jag har några måsten.
----
-----
Jo, det har jag nog.
Men inget jag inte överlever om det inte finns med.
 
   
Gamla bilder.
#1 - - Maria:

Vad bra det blev med hyacinten! Mina verkar ha torkat, hur man nu lyckas med det?

Svar: De behöver ju lite vatten, skulle jag tro. På rötterna. Inte på löken
mammselen

#2 - - irene:

Knäckbilden gillar jag skarpt! Precis så är det.

Svar: Jo
mammselen