Blubb

Tänk att det ska vara så motigt nästan varje gång. Att komma iväg, alltså. Just idag var det vattengympan som liksom stretade emot. Då gäller det att stålsätta sig och bara gå iväg. Inte fundera så mycket, bara GÅ:
För så nöjd som man är efteråt, det uppväger liksom allt flåsande och all ansträngning.
 
Så det har jag hunnit innan det blev kväll..
 
Jag har dessutom hunnit vara till doktorn för min onda fot. Han föreslog att han skulle spruta kortison i en led uppe på foten. Jag skulle få en ny kallelse ganska snart för den proceduren. Inte vet jag om det hjälper men det kanske är värt att prövas.
Bytt till sommardäck på bilen har också hunnits med. Det går snabbt när man, som jag, lämnar in bilen på däckfirma för att få dem bytt. Att köra hem och inte ha dubbade vinterdäck känns befriande. Lite som att sätta på sig sandaler efter tunga vinterskor.
Och i morgon ska bilen på service.
 
Sedan är det bara att vänta på sommarsemestern.
 

Sommartiden hej.

Jag missade earth hour igår.
Ja, tiden alltså. Jag trodde att den sträckte sig mellan 20:00 - 21.00 nämligen.
Så går det när man inte är riktigt påläst.
 
Idag börjar sommartiden.
Det snöar!

Somna Om.

Ibland är det alldeles omöjligt att sova länge, när man äntligen får det.
För mig är det oftast på helgerna. Då är jag äntligen ledig och har längtat hela veckan efter två helt fria dagar. Fria... ja,ja... det blir ganska ofta ett besök på mitt och, som det verkar, nästan alla andras favorit-secondhandställe. Sedan försöker jag få in någon form av fysisk aktivitet också.
Jag kan ibland sakna det vanliga arbetet man har när man bor i hus. Där var det snöskottning, krattning, trädgårdsskötsel och annat kroppsarbete. Att jag dessutom hade ca 35 minuters snabb promenad till och från jobbet gjorde ju inte saken sämre.

Alltså gäller det att hitta på annat för att kroppen inte ska slöa till helt. Tyvärr går det lite i vågor, men just nu är jag i alla fall flytande. Idag blev det besök på gymmet igen. Tog i så pass att någon slags bukmuskel protesterade. Bara att skippa den maskinen ett tag. Det finns ju andra övningar.
 
Men det var ju inte det här jag tänkte skriva om. Det var helgen och sovandet. Att vakna strax efter klockan sex på den lediga lördagen känns lite väl tidigt. Det medförde att jag faktiskt somnade på soffan när det var nyhetsdags. Det ni! Det är bra gjort av mig. Det händer så gott som aldrig.
Jag kanske börjar bli lite normal. Om det nu är normalt? Det låter så när andra berättar om sina sovvanor. Att sova framför tv:n.
 
I morgon bitti ... då SKA jag somna om.
Visa fler inlägg