Rak

Mina cirklar är rubbade. Det är liksom inte raka spåret längre.
Min bildöverföring fungerar inte som den gjort förut och jag blir frustrerad och irriterad. Inspirationen är verkligen inte på topp, men vill ändå lägga in några bilder på temat RAK.
Var  till kyrkan en dag som denna, den första Advent. Gick en sväng på sta´n efter mässan och sedan tillbaks till kyrkan igen. Då var det mindre folk och det kändes liksom inte lika genant att ta några bilder. Med mobilen den här gången, som omväxling.
Den här triangeln är väl rak? På alla tre sidor.
Och raka ryggstöd på kyrkbänkarna. Det känns när man suttiy ett tag. Rakt på rad står de också.
Psalmerna som sjöngs.Jag vill påstå att raden är rak. Nedåt alltså. I alla fall på högerkanten. Psalm 39 förstörde rakheten i vänsterkanten...
 
Håhåjaja. Nu fungerar inte ljudet heller. Hjälp! Så´na här gånger tycker jag att det var bättre förr. I alla fall var det bättre innan jag uppdaterade. Andras bilder på temat finns HÄR
 

Den här tekniken :(

Den kan ha sina fördelar. Men inte när man inte förstår den.
Nu har jag uppgraderat till Windows 10. Det gick bra, tror jag, även om det tog sin tid. Rackarns, så snabb den blev efteråt..
Tänkte väl lite att det ligger någon hund begraven här. 0ch nu tror jag att jag har hittat hunden. Jag kan nämligen inte ladda upp bilder. Varken från mobilen eller från min vanliga kamera.
Frustrerad, är vad jag blir. Milt sagt. Grrr.
 
Och ljudet fungerar bara om jag lyssnar via hörlurar. Fast nu fungerar inte det heller.
Dubbelgrrr!
 
Och allt skulle se ut precis som vanligt. Ungefär...
 
NU fungerar ljudet igen. Hoppsan. Men bara md öronproppar/hörlurar.
 

Tycker jag.

Jag hade trott, och hoppats en smula, att vintern faktiskt hade kommit. Det hade varit ner till 10 minusgrader flera dagar. Isarna höll på att lägga sig. Ja på en del små insjöar var den faktiskt så pass tjock så att "modigaste" långfärdsskridskoåkarna, (puh, långt ord det där), faktiskt hade varit ut på den första turen.
Både mössa och vantar och för den delen också tjock halsduk var nödvändigt så fort man satte näsan utanför dörren.
Att ha spolarvätska i bilen som håller ner mot -20 grader var också ett måste.
 
Så svänger det bara.
Nu är det närmare 3 gr. varmt och det regnar.  På vissa platser är det såphalt.
Många blir överraskade. Den här dagen har en del av dem suttit många timmar på akuten och en hel del av dem får vänja sig vid att ha armen eller fotleden i gips.
 
Det är bättre när det är vinter på vintern.
Visa fler inlägg