Där föll han. Också.

 
Jag brukar inte läsa  och tro på skvallerpressen. Aftonbladet och Expressen hör dit, tycker jag. Men artikeln om Anders Borg idag har jag läst . I Aftonbladet står det bl.a. detta:
"Festen på Husarö i Stockholms skärgård i fredags spårade ur fullständigt.En av gästerna var den före detta finansministern Anders Borg. Vid 23-snåret var han märkbart berusad. Borg visade andra gäster sitt könsorgan, klämde män i skrevet och ville jämföra penisstorlekar. Han ska också ha kallat kvinnor för ”slampa” och ”hora” – allt enligt uppgifter från flera källor till Aftonbladet".
 
Vad som egentligen hände vet inet jag. Inte heller Anders Borg. Han var för full och minns inget. Men han kan skylla ifrån sig: ”Jag var på fest i helgen och drabbades av en blackout. Jag dricker inte mer än de flesta men har varit under hård press de senaste månaderna och det måste ha tagit ut sin rätt”.
 
Fy sjutton!
 
 
 
 
#1 - - Maria:

Ja konstigt att detta ses som ett litet snedsteg... Intressant hur folk reagerar olika beroende på vem som har gjort bort sig.