Hotelldöden

Fotboll på två kanaler ( 1:an 0ch 4:an). Inget jag vill titta på.
Tittar istället för första gången på Ullared på 5:an.
Konstaterar att jag inte behöver skaffa fler kanaler än det jag har.
 
För om man bortser från fotbollseländet just nu, så är det grundutbudet som gäller för mig.

Hotelliv

Det blir en helg på hotellet.
Fick nämligen frågan om jag kunde jobba en vecka till. Det kunde jag inte, men tre dagar går bra.
Alltså får jag bo på det här minimala rummet över helgen. Inte kostar landstinget på mig sviten precis, men jag är nöjd ändå. Jag behöver just inte mera än det här lilla skrivbordet så att datorn precis ryms... och så sängen, förstås.
Fast det är klart, ett litet kylskåp vore ju bra.
I morgon ska jag sova länge.
Sedan ska jag äta frukost länge. Inte som när jag jobbar när jag får kasta i mig frukosten. Det jag kommer åt alltså. Det är inte så lätt när tre busslaster med tyska turister invaderar matsalen så att en stor del av min tid går åt till att stå i kö. I morse fick jag faktiskt tag i ett ägg, en macka ett glas juice och kaffe... Det var bra gjort.
Fast i morse var det faktiskt extra besvärligt. Tidigare mornar har det gått bättre. Då kanske bara en eller två busslaster har varit före mig.
 
Nu är det redan mörkt ute. Fönstret är öppet och jag hör röster... inte i mitt huvud. Utifrån alltså .. och så får jag in cigarettrök.
 
Undrar vad morgondagen har att erbjuda?

Kors och cruising

          
I kväll är det  cruising. Jag tittar då och då ut från hotellfönstret och ibland öppnar jag det och tar några bilder. Stänger sedan snabbt men hinner ändå få in en massa avgaser. Är egentligen inte så intresserad, men visst finns det en del bilar som också jag tycker är fina.
 
Så går solen ner bakom kyrkan.
Visa fler inlägg