Nu räcker det!

Jag har under en längre tid, då och då, fått mindre trevliga kommentarer på mina blogginlägg. Det har varit oförskämdheter, påhopp, hat och rasism. Naturligtvis av en anonym fegis som inte vågar stå för vad hen säger. Som inte vågar skriva sitt namn.
Dessa kommentarer har jag raderat.
 
Jag tycker om att få kommentarer. Tycker också om att få motstånd i kommentererna. För allt kan ses från olika håll och vinklar. Och allt kan vara lika rätt. Eller fel. Man tycker olika helt enkelt.
 
Men när kommentererna går överstyr och det bara spys ut osanningar och fördomar utan någon som helst verklighetssubstans bakom... då är det inte ens lönt att läsa.
Därför kommer jag hädanefter att blockera varje ip-adress som kommer från "anonym". För antagligen har hen olika datorer/telefoner att använda sig av.
Jag kommer också att blockera den okände kommentarskrivare som skickar in långa kommentarer, med olika hänvisningar, på ett språk som jag inte kan. De kommentarerna har jag raderat på en gång... inte ens försökt att tyda... Kan hen läsa min svenska blogg så borde hen också kunna skriva kommentarer på svenska.
 
Är det tydligt nog?
 
Men ni övriga som kommenterar. Fortsätt med det. Det blir jag bara glad över.
 
Ni som läser men inte kommenterar... skriva gärna några ord. Det berikar mitt bloggande.
#1 - - Maria:

Jag håller med, heja!

#2 - - irene:

BRA! Anonyma fegisar har inget på din eller min blogg att göra.

#3 - - Pe:

Välkommen till the Internetz.... där trollen hägrar. Oftast är de ju dessutom riktiga fegisar på köpet.