Sommar

Nu har jag sett listan på årets sommarpratare. Jag ska försöka lyssna på så många som möjligt, de brukar ofta vara underhållande, tänkvärda eller bara lättsamma att lyssna på. Eller sorgliga, som när jag lyssnade på Kristian Gidlunds sommarprat.
Händer också att jag har blivit besviken, eftersom jag har förväntat mig mycket mera. Jag har faktiskt måst byta kanal eller stänga av radion.... Men det är väl så det ska vara, det kan bli dåligt för mig men bra för en annan.
I år ska jag försöka hinna lyssna på bl.a. Ann-Helen Laestadius, Harriet Andersson, Janne Josefsson, Anders Arborelius, Linnéa Claesson, Johan Kyulenstierna, Fredrik Backman, Tarja Halinen, Magda Gad, Stina Ekblad.
Fast förhoppningsvis många, många fler.
 
Ibland har jag tänkt tanken att jag själv skulle få ha ett sommarprat. Först tänker jag att det skulle vara så roligt, men ju längre jag tänker ju svårare blir det. Vad skulle jag prata om? Jag vill ju ha ett bra innehåll, inte bara för mig utan också för andra. Och sedan musiken! Det blir hur svårt som helst. Jag skulle förstås välja musik som jag tycker är bra.... men att bestämma vad som ska rymmas i programmet... det blir ju näst intill omöjligt. Jag gillar så mycket.
Undrar nu hur mina bloggläsare skulle lägga upp ett eget sommarprogram.
 
#1 - - Mia:

Jag som brukar följa vilka som ska sommarprata antingen direkt eller så snart jag får tid. Kl 13.00 var jag inte hemma, men jag har varit hemma flera timmar ikväll och ändå inte kollat in listan! Dags innan jag går och lägger mig i alla fall. Många gör fantastiska program, andra program passar inte just mig, precis som du skriver - men förmodligen någon annan!