Steg framåt

 
Idag har jag strosat omkring i den nya stadens centrum. Gått ut och in i affärer. Besökt en, i mitt tycke, ganska förfärlig liten ica-affär. (Kanske får byta dagshandlingarna till coop istället, eller cykla till en annan, trevligare ica längre bort). Håhåjaja, fötterna blev trötta. Men stegråknaren fungerar utmärkt... hittils 10330 steg, så det känns ok. Men mindre än gårdagen dryga 22000.
Jag har förstått att jag får vänja mig vid en ny dialekt. Lite lik min gamla faktiskt.
Så har jag hittat en cykelpumpstation också. Imorgon tror jag att jag hinner dra dit cykeln och få däcken luftfyllda. Sedan kommer det förstås bli färre steg, men det får jag åtgärda på något sätt. Jag ska utforska skogen och dess stigar här på berget intill. Man får en vidunderlig utsikt längst upp.
Lön för mödan, liksom.
 
#1 - - Big:

Håller inte med dig om dialekten. Tycker inte att den är särskilt fin faktiskt!

Svar: Fin och fin? Annorlunda mot den jag har hört de senaste åren.
mammselen

#2 - - irene:

Spännande med nya marker. Heja. Du är snart som hemma. Där också.

Svar: Jag hoppas det. Att känslan av hemma kommer smygande.
mammselen

#3 - - Maria:

Dialekten är fin men ICA-affären är hemsk.. Coop som är nära dig är däremot bra, och den ekologiska butiken. Och det är jätteroligt att du är här nu :)

Svar: Tack. Det känns så bra att vara nära några av er. Mycket lättare att titta in till varandra korta stunder. Inte barrikaderas av halva bohaget under tiden som besöket är. Det har också varit roligt... om än lite stökigare och trängre.
mammselen

#4 - - Pe:

Bra att stegräknaren kommer till användning :-D