Is....

Trodde att det skulle fungera bättre med snöröjning och halkbekämpning när jag flyttade norröver. Men av det jag har sett hittills så verkar det inte vara så. Så otroligt knöliga istrottoarer med obefintlga sandkorn som jag har gått på har jag inte varit med om i min gamla stad.
Så jag går helt sonika på cykelbanorna, som oftast är ordentligt grusade, eller på själva gatorna som också känns säkrare.
 
 
 
 
 

Konsert i kyrkan

I kväll har jag varit på konsert. I kyrkan här intill. Trodde att jag kanske skulle vara en av få besökare, men kyrkan var nästintill fullsatt.
En otroligt välsjungande kör uppträdde med stämfylld kyrkomusik samtidigt som ett bildspel visades. kören var enormt proffsig... en ren njutning att lyssna på.
Kom att förundras över att det var gratis. Ja, det upptogs en kollekt vid utgången, men vad skulle den här konserten ha kostat på något annat ställe? I en konsertlokal eller någon kommunal samlingsplats?
Jag bara undrar.
 

Black friday

 
Idag är det black friday hela dagen. För somliga affärer är det black friday hela helgen och för andra faktiskt hela veckan. Allt för att få oss kunder att köpa så mycket som möjligt.
Jag kommer nog också att handla, skulle jag tro. Jag ska i alla fall besöka några affärer, och rätt vad det är så "behöver" jag säkert något.
Konsumera mera och slit och släng, liksom....
 
Men ok... om det nu är något man verkligen behöver och som man kan köpa billigare idag än i morgon.
Visa fler inlägg