Idel utgifter

Varför är det på detta viset?
Betalade en bilreparation i januari på nästan 4000 kronor. Har precis betalat min andra bilreparation på också nästan 4000 kr. när jag får ett meddelande på telefonen om att ett eller flera av mina sommardäck som är inlämnade på förvaring behöver bytas ut. De vill att jag ska ringa. Tror jag samlar mig en dag eller så.
Däck brukar ju kosta en slant. Sedan behövs en service också.
Voi,voi.
 
Tur att man kan köpa annat på second-hand. T.ex. fina blomkrukor i lera för fem kronor styck. Nu ska jag plantera om lite. Det känns roligare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tokigt folk är det gott om

Igår anodnades det årliga vintersimmet i Skellefteälven.
Man hugger upp en 25-metersbassäng i den halvmetertjocka isen, sedan är det bara att hoppa i om man har anmält sig. Det finns flera kategorier att tävla i,  25-, 50-, 100- meter. Och lagtävling.
En del utländska medborgare deltar. Vilken upplevelse att berätta om. Tokerier i Sverige.
Jag hittar ett klipp från lagtävlingen... den är lite lång men man kan klicka sig fram om man vill titta lite på spektaklet...
 
Tydligen uppmärksammas detta i världen. Flera utländska kanaler har bevakat tävlingen.
Jag skulle också vilja vara där något år. Bara för att titta. Jag tror att mitt deltagande skulle utebli. Jag har blivit fegare med åren.

Va´ roligt att se dej här...

...   sade Charlotte Kalla till kungen när han gratulerade dem till deras silver på damstafetten. Samtidigt som hon log sitt allra mest smittande leende.
 
Det ska bli spännade att se hur det kommer att gå framöver för unga Ebba Andersson. Hon är redan nu så stark och slåss mot de bästa. Charlotte Kalla är ju helt fenomenal, liksom Stina Nilsson. Anna Haag har väl gjort sitt i skidspåren...
Och damerna har verkligen presterat i detta OS. Det är så roligt att se, och det är så roligt att de får uppmärksamhet. Väldigt roligt är det med skidskyttet också, där okända Hanna Öberg tog guld och också okända Sebastian Samuelsson tog silver. ( Åtminstone okända för mig). Och kul för Frida Hansdotter att äntligen få stå överst på pallen.
 
Jag plockar en del av os-programmet och tittar. Men långt ifrån allt. Slalom bryr jag mig inte om t.ex. Konståkning skulle jag däremot vilja se en del av... men det går ju mitt på natten... då försöker jag sova.
Och de  som åker skidor, hoppar och gör volter och rotationer samtidigt är ju fantastiskt skickliga. Dem tittar jag inte heller på. Inte curlingen heller, för den delen. Eller ishockeyn.
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg