Hurra för regnet!

Jag har just kommit från frukosten och sitter vid datorn. Nu ösregnar det och kraftiga åsksmällar hörs precis ovanför mig. Nu formligen öser regnet ner . När jag tittar ut genom fönstret ser jag två sandalklädda och somriga tjejer vandra förbi. En har paraply och den andra regnjacka, men det hjälper nog föga.
Jag drar sladden ur datorn.
 
Jag mjuter.
 
Hoppas det kommer att regna dag och natt några dagar.Men inte blixtra.  Brandmännen behöver vila och hjälp av naturens krafter....
 

Spork

Jag sover med fönstren öppna. I natt väcktes jag av ett högljutt brölande. Oerhört otrevligt och skrämmande. Det var några nasister som högljutt skanderade en välbekant hälsningsfras ( som jag inte ens vill återge här).
Ljudet avtog med att de antagligen vandrade bortåt på gatan.
Jag kom på att jag kanske skulle försöka ta en bild genom hotellfönstret men var inte tillräckligt vaken för att sätta tanken i verket.
 

Sporken och jag

 
 
En spork är bra att ha i väskan när man jobbar på annan ort.
För att inte lägga alltför stora summor på restaurangsmat såköper jag billigare mat på livsmedelsbutikerna och äter på hotellrummet.. Med min spork.
Tvättmedel skulle jag också ha haft med. Nu får tvålen duga. Jag tvättar i tvättstället och låter bordsfläkten hjälpa till med torkningen.
 
I morgon är det lördag och jag ska sova länge. Sedan ska jag äta en lång frukost, utan stress. Så skönt!.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg