Tabbe

Jag har köpt färdig smördeg, eftersom jag i morgon tänker göra en slags paj med denna. Döm om min förvåning när jag läser innehållsförteckningen och ser att den inte alls innehåller smör, utan vegetabiliskt fett och olja... palm- och rapsolja. Känner mest lust att slänga det hela, men ska nog ändå använda det och i fortsättningen läsa innehållsförteckningarna bättre.
Jag känner mig lurad men borde väl egentligen ha fattat att det var något lurt med det låga priset.
 
Godiset har jag också kvar. Det minskar lite varje dag men kommer ändå att räcka hela Påskhelgen. Där har jag ingen innehållsförteckning alls, men jag vet ju att det innehåller en massa socker och färgämnen. Säkert också den hatade palmoljan....
 

Fanns ingen plats för mig...

... på solstolarna. Varenda en var upptagen av soldyrkande människor. Så jag promenerade istället över sjön och ungefär mitt på, fanns en bänk  där jag passade på att lapa en halvtimme.
Det här påskvädret kan man inte klaga på.
Bilden är som vanligt klickbar.
 

Dymmelonsdag

"Onsdagen i stilla veckan har kallats dymmelonsdag, efter seden att inför påsken byta ut kyrkklockans metallkläpp mot en av trä, en så kallad ”dymmel”. Under skärtorsdag, långfredag och påskafton får därmed klockan en något dovare klang än vanligt."
 
 En ny ljuvlig dag i Stilla veckan. Jag skippar skidåkningen och ser en film på bio istället.
 
 
Visa fler inlägg