Tiden

  Solen fortsätter att skina, dock var vinden idag kallare än gårdagens medelhavsfläktar. Jag beslöt att ta en runda i stadens cenrtum och inhandla en del saker som kan vara bra att ha. T.ex nya solglasögon, eftersom jag fick slänga de gamla igår. Dessutom hittade jag en urmakare som kunde reparera mitt armbandsur där sekundvisaren hade lossnat.
Min kära gamla Certina som jag fick som konfirmationspresent,  ( det var länge sedan), och som är så omodern så jag får dra upp då och då för att den ska gå.
Så praktiskt det är att ha en klocka på armen och slippa dra fram telefonen varje gång man ska veta tiden...
 
När jag passerade stortorget kom en militärmusikkår gående och spelade pampig marschmusik. Plötsligt förflyttades jag tillbaks i tiden till den dag för ca 20 år sedan när vi var just där och firade att vår son var färdig med militärutbildningen. Det var pompa och ståt och den ömma modern var stolt.
Efter det kom min gamla pappa i tankarna. Jag minns när han satt och stampade takten så hårt och fast.... att musikkårens ledare som gick först inte kunde hålla sin bestämda allvarliga min, utan drog på munnen till ett brett leende.
 
Dessa minnen från en svunnen tid gav mig så mycket känslor så det blev lite jobbigt ett tag.
 
Vart tar tiden vägen?
 
 

Invald

Igår var jag på mitt livs första bostadsrättsföreningsmöte. Åremöte. Eftersom vi är en liten förening så är det ett måste att alla är med.
Och jag blev invald som ledamot i styrelsen. Det känns så där.
Med min obefintliga erfanenhet....

Olustiga bloggbekymmer

Igår hände det något konstigt med min blogg.
Den krånglade ordentligt och jag blev "nekad åtkomst".  När jag ändå lyckades logga in på olika sätt var jag inloggad i någon annans namn. Loggade ut mig där och då var jag plötsligt inloggad på ett ytterligare obekant namn. Detta hände tre till fyra gånger innan jag kunde logga ut mig helt.
Det visade sig också att "jag" tydligen hade skrivit en kommentar på en helt obekants bloggsida.
 
Hur många felaktiga kommentarer "jag" har skrivit... eller hur många som har haft tillgång till mitt bloggkonto... det vet jag inet.
Men det känns olustigt
 
 
Visa fler inlägg