Nu kommer vatten

   Jag menar inte att regnet är på väg. Nej, jag var med på babysim idag och då får man förbereda babyn på att det ska doppas genom att säga: "nu kommer vatten". Riktigt roligt att se hur orädda de var. Inga badkrukor här inte. Fast en del var lite ofokuserade...och kollade mera på allt annat än på den förälder som skulle leda babyn genom övningen.
Efter babysimmet var jag till polisen för att lämna ett guldarmband som jag hade hittat på en stenmur. Men hanteringen där var så seg så jag gick innan det var min tur. Om vädret är fint i morgon så tar jag mig en promenad dit... idag hann jag inte med det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Mia:

Ojdå! Litet knepigt det låg på en stenmur! Jag tycker det låter som någon hittat det innan dig och lagt upp det där!? Hoppas att den som tappat det kollar av med poliserna sedan så det kommer dit det ska.

Babysim... härligt att barnen lär sig från start!

Svar: Jo, vi får se vad som händer med armbandet. Förhoppningsvis kommer det till ägaren igen.
mammselen

#2 - - Anki:

Babysim ... visst är det kul att se de små där i vattnet! mina två äldsta barnbarn älskade det, men Charlie har aldrig gillat det riktigt ... han är inte rädd för vattnet men han gillar inte att gå på babysim :)
Hoppas guldarmbandet kommer tillbaka till den det tillhör :)

#3 - - Maria:

Du får gärna följa med fler gånger!