Natt och dag.

I natt låg jag vaken och oroade mig för att jag kanske hade slängt en sak i soporna på jobbet som vi bara har ett ex. av. Ett enda...Och som vi använder dagligen... Fast jag började inte min nattliga vakenhet av den orsaken. Det kom jag på vid ettiden. Innan dess hade jag snurrat runt i sängen av andra löjliga funderingar. Idag vet jag inte ens vad det var....
Vad fånigt att man hakar fast vid oväsentligheter. Om jag nu hade slängt den... vad skulle jag ha kunnat gjort åt det mitt i natten? Jag hade inte ens kunnat fixa det dagen efter. Eftersom det är en sak som hör samman med en speciell apparatur och bara finns på just det företaget.
Kan ju redan nu säga att jag oroade mig alldeles i onödan. Inte hade jag slängt den inte!
---
-----__

Katten har fått permission igen. Dvs. blivit skjutsad ut på bondvischan för lite rekreation. Han blir ju alldeles odräglig om han måste vara inne för jämnan. Katter är fria djur, går sin egen väg och bestämmer sitt eget liv. Han "pratar" så man får skavsår i öronen... ska kelas med... sitter på balkongräcket... och nedanför brevinkastet....Faktiskt kan han vara lite dryg ibland. Som hanar kan vara.

Kycklingpaj med bacon och kantareller blev det till middag.

I morgon är det den 1 augusti.
Visa fler inlägg