Det är Sannas fel

Klockan var 18:45 när jag äntligen kom hem från jobbet. Då hade jag varit på sta´n först. Skulle byta ett par byxor som jag hade köpt. De var för små nämligen. Det här med korvskinn är inte riktigt min grej. Inte påsiga men inte för "tighta" heller.
Nåväl, när jag ändå var på hugget gick jag in för att köpa nya sandaler/arbetsskor också. Och det här hugget medförde att jag beställde nya formgjutna sulor dessutom. Varken sulorna eller skorna ingick i min planering... så där satt jag medan mina fötter skannades av, och var helnervös för att jag skulle få parkeringsböter....
En kvart försenad till bilen pustade jag ut. Ingen böter!
 
Kom sedan på att jag behövde handla lite och hittade knappt någon ledig parkeringsplats vid IcaMaxi. För det var tjejkväll och jag tror att länets alla kvinnor var där och trängdes. Stackars de vanliga kunderna, ( inklusive mig), som råkade befinna sig på detta galna ställe.
Provsmakningar bjöds, många proteinrika godisar och drickor. Samt en del hudkrämer.
Japp, jag köpte en HTH. Det skulle jag ha gjort ändå, men kanske inte just idag.
 
En påse blomjord från den närliggande blomsterhandeln var också ett nödvändigt köp. För nu ska jag plantera några vitlökar som jag fick med mig hem från jobbet. Ganska långa gröna blad finns där redan, så tillväxten är på gång. Det blir intressant. När det inte längre är risk för snöglopp ska de sättas ut på balkongen.
 
"Åsså" var det det här med Sanna.
Om hon inte hade visat en bild på O´boy för några dagar sedan så kanske jag hade ätit bättre middag när jag äntligen kom hem.
Nu blev det varm mjölkchoklad och Gustafskorvssmörgås. Gott.
 
Dags att ta itu med räkningarna.
 
 

 
Visa fler inlägg