Många

Kvinnor...
Tänk vad kvinnorna har åstadkommit  Ofta osynliggjorda i många sammanhang. Bortglömda, oomtalade, Förspilld kvinnokraft...  Inte värda särskilt mycket, inte då, inte nu. Vackra handbroderade alster går för en spottstyver på secondhand-butikerna. Den här duken är en av många...    Mönstret är uträknat för att stämma från början till slut. Trådar har dragits ur, ihop och tvinnats för att få till ett vackert spetsliknande mönster. Många timmar med Många stygn och Många hål innan den här duken blev färdig. Sömsättet heter förresten näversöm om någon är intresserad.
Jag beundrar dessa kvinnor.
 En annan kvinna, Majgull Axelsson, använder Många    bokstäver i den här ganska tjocka boken.  "Jag heter inte Miriam".  En romsk kvinna som bytte identitet och överlevde i koncentrationslägren. Rekommenderas.
Nu har jag fått rätt så många år på nacken och därmed också många  grå hårstrån.  Jag döljer dem inte som så många andra, de får synas. Jag är ju faktiskt så gammal som jag är. Varför envisas så många kvinnor med att göra om sig på något sätt? Duger vi inte som vi är?
 
 Bonusbild.
Många snöflingor faller det idag. Känns som april efter de senaste dagarnas plusgrader och regn.
 
De små bilderna är klickbara!
 
Här finns fler bilder på fototrissens tema: MÅNGA

 
 
 

 
 
 
 
Visa fler inlägg