Nu får jag ju lugna ner mig

 Jag tänker att jag inte ska lägga mig i debatten om olika orättvisor, missnöjesyttringar och  "tidningssanningar" etc. etc.
Men det gör jag ändå. Ibland kan jag inte hålla mig. Jag vill gärna säga min mening.
Nu ger jag  mig efter ett par meningsutbyten. Det är liksom inte lönt att fortsätta...  men det beror ju förstås också på vad det gäller.
 
Förresten så köpte jag ett par köttätande växter. Hoppas att de kommer att leva och frodas. Tror jag ska ställa en av dem i  fönstret härintill. Det är en enveten fluga här.  Undrar just om den lilla växten kan ta så stora munsbitar?
#1 - - Mia:

Apropå diskussioner... Nej, man ska inte tro man kan omvända andra till att tro som man själv i en handvändning. Ibland kan jag finna något som jag ställer mig bakom i något någon som har helt andra sanningar än vad jag har... Man kan hoppas att de som läser också funderar och kanske tänker om i något någon gång ibland...

Men som sagt att omvända någon annans åsikter är lika svårt som för andra att omvända mina egna... :-)

Svar: Ja visst är det så, Ibland kan man behöva tänka till en extra gång... och så kanske man faktiskt ändrar åsikt. Jag förstod mig inte på ordet hen till att börja med. Nu tycker jag att det är ett alldeles utmärkt ord. Tack vare diskussioner med mina barn.
mammselen

#2 - - Mia:

Där ser man... bra argumentation kan leda till förändring... ;-)

Svar: ;:) Man får inte vara för envis. Måste ju kunna tänka om, när man har tänkt fel :)
mammselen