-22 grader. Ändrade planer.

Nämen.  22 minusgrader när jag vaknade vid 7:30-tiden. Tittade en extra gång på termometern och en extra extra gång. Gnuggade sömnen ur ögonen och kollade ännu en gång. Men det hjälpte inte. Siffrorna stod kvar.
I så fall blir det ingen skidåkning, så det är inte lönt att sätta i motorvärmaren... Tänkte ju äntligen komma igång med skidåkningen. Drack kaffe och tog det lugnt.
Hörde på radions lökalradio där de talade om temperaturer mellan -5 och -10. Kollade återigen på min egen termometer och där stod det verkligen inga sådana siffror.  Här visade den  nu -22,9. Kanske hade den fått fnatt....
Men icke.
Jag har kollat med ena dottern som bjöd in mig till pannacottafika på em. Temperaturen stämmer. Det blir promenad istället. Snön ligger ju kvar.
 
#1 - - Maria:

Hehe ja vi trodde heller inte att det var sant när vi kollade termometern idag.

#2 - - Mia:

Hmm kollade termometern först nu, kl 11.00, den visar två plusgrader. Litet skillnad det, mot dina kalla grader. Men det kan vara en skönt att ta en promenad, kännas uppfriskande, även i kyla, bara man får komma in och värma sig sedan!

Önskar dig ett Gott Slut!

Svar: Jo, det blev en uppfriskande promenad nu på eftermiddagen,. Bara -16 nu. Och fantastiskt vackert vinterlandskap med massor med snö, både på marken och på träden.Gott slut önskas dig med.
mammselen

#3 - - irene:

jösses! Här har det varit perfekta minusgrader, runt -6.
Om det var förkylningsfritt och fyrverkerifritt hade allt varit fullständigt perfekt.