Hurra för regnet!

Jag har just kommit från frukosten och sitter vid datorn. Nu ösregnar det och kraftiga åsksmällar hörs precis ovanför mig. Nu formligen öser regnet ner . När jag tittar ut genom fönstret ser jag två sandalklädda och somriga tjejer vandra förbi. En har paraply och den andra regnjacka, men det hjälper nog föga.
Jag drar sladden ur datorn.
 
Jag mjuter.
 
Hoppas det kommer att regna dag och natt några dagar.Men inte blixtra.  Brandmännen behöver vila och hjälp av naturens krafter....
 
#1 - - Anki:

Ååh ... regn hos dig! Här mullrar åskan, men det är dålig med regnet. det duggar lite lätt då och då, men det blir inget med det ...

#2 - - Gunnel :

Vi fick en del regn igår kväll, men någon åska har det inte varit. Det hade absolut behövts så det blev lite friskare luft.

Svar: Det blev lite friskare luft ett tag, men nu är det som före åskan igen. Samma visa som tidigare veckor...
mammselen

#3 - - Mia:

Igår regnade det här 5 högst 10 minuter när åskan formligen höll på att skrämma livet ur mina barnbarn som var i sällskap med mig just då. Det slutade lika snabbt som det började, både åskan och regnet. Idag 25-30 grader, stundtals litet mulet, andra stunder solsken.

#4 - - Mia:

Igår regnade det 5, högst 10 minuter här i samband med skarpa åskknallar som höll på att skrämma livet ur mina barnbarn som var i sällskap med mig utomhus.

Idag 25-30 grader, mest solsken, litet tunna moln framför solen ibland.