Dagarna som går

Det gäller att ta vara på inspirationen, när den väl kommer. I morse fick jag för mig att torka fönster. I förrgår torkade jag balkonggolvet ett par varv, så det kändes liksom att det var dags att kunna titta ut genom fönstret också... Och in, för den delen, för de som gärna är lite fönstertittare. Tur nog har jag inte märkt att  sådana finns här.
När klockan var 10 hade jag redan torkat klart, viss om att man inte ska torka när solen ligger på.
Men nu ligger solen på och jag ser att jag har slarvat. Men inte mer än att jag står ut med det. Det blev ändå en stor skillnad mot innan.
Dessutom har jag gravat en laxsida. Påbörjat en ny kombucha. Cyklat till secondhand för att köpa en duk (20 kr.) som jag har lagt på balkongbordet. Plus inhandlat påskliljor som också står där.
Cykelturerna gick förresten så lätt. Som en plätt. Det är stor skillnad att cykla på dåligt pumpade däck, som det blir när cykeln står parkerad i förrådet en vinter, och hårdpumpade däck.
 
I morgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det enda jag vet är att jag ska vara någon slags ledsagare åt 8:de-klassare som ska gå någon slags påskvandring. Det blir spännande.
 
Och sedan ska jag vara en natt i en stuga för att nästkommande dag skida lite på fjället.
 
Pensionärslivet, alltså.
 
Jo, just ja. Jag har sett några tussilagon också.
 
 
 
#1 - - Mia:

Här lyser det också gult - av maskrosor. Vitsipporna blommar också. Det börjar bli riktigt vackert i naturen igen. Bara värmen som saknas för att jag ska ge mig ut och sniffa naturen på riktigt :-)

Så önskar jag dig en riktigt fin påskhelg!

Svar: Tack detsamma! Ja, ni är lite före där nere, men den som väntar på något gott...
mammselen

#2 - - Irene:

Så du gör kombucha? Spännande. Blir det bra?
Förresten, jag såg att du funderar på att hälsa på fäboden i sommar. När? Ska vi följas år?

Svar: Den här omgången kombucha är jag tveksam till. Jag vet inte om jag lyckas. Får se om några dagar...Ang. fäboden tror jag att jag tar det via telefonen.
mammselen