Husen står kvar.

En ny form av regering håller på att ta form. Spontant, efter det lilla jag har hört hittills, så verkar det bli riktigt bra. Så klart att det finns punkter som jag inte riktigt håller med om, men det gäller ju att ge och ta i en kompromiss.
Vi får se vart det här landar till slut och framför allt vad som händer under de kommande fyra åren. Det kan inte vara en lätt sak att styra ett land, särskilt när egoismen vinner mark.
 
För övrigt verkar stormen Jan bedarra. Inatt hade jag hoppats att det skulle vina runt stugknuten, för då sover jag bäst, men det verkar som detta huset har befunnit sig i lä. Inte en enda liten stormvind har jag hört.
Min dotter däremot, som bor högre upp i terrängen, trodde nästan att huset skulle flytta sig.
#1 - - Maria:

Va? Hörde du inget inatt? Det blåste JÄTTEMYCKET, häftigt! Tror det blåste hos dig med men att du sov!

Svar: Nej, huset ligger ganska skyddat från det håll vinden kom ifrånörde lite regn... det var allt.
mammselen

#2 - - Mia:

Oj, bor du i stormområdet och inte upptäckt det! Det låter knepigt... Vad jag förstår har "Jan" härjat ganska ordentligt. Jag har också skrivit om att en eventuell regering är i sikte! :-) Kanske måna som gjort ikväll...

Önskar dig en fin helg!

Svar: Tack detsamma! Hörde faktiskt inte stormen...
mammselen

#3 - - Irene:

Släktdrag? Jag sover också gott när det blåser.

Svar: Jag sover också gott med regnet smattrande mot rutan. Beror det på någon slags nedärvd gen från människans tidiga begynnelse? Många barn, från späd ålder, sover som allra bäst utomhus när vinden susar och vädret liksom finns nära. I alla fall har mina barn sovit gott utomhus, och likasåbarnbarnen.
mammselen

#4 - - irene igen:

Ja, utomhus!! Eller i brist på det i hus utan fläkt. I brist på det med öppet fönster/balkongdörr helst så att det fläktar runt skallen.


Eller i alla fall med kallt sovrum...